Φώφη: Είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε

image

Με στόχο το αύριο αντιμετωπίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη την πρόθεση του Γιώργου Καμίνη να κατέβει απέναντι στη Φώφη Γεννηματά για την αρχηγία του νέου κόμματος, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο Γιώργος Καμίνης τηλεφώνησε στην κ. Γεννηματά και ανακοίνωσε τις προθέσεις του, ενώ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως είναι καλοδεχούμενος.

«Ο κύβος ερρίφθη, ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός» δηλώνει στα Νέα η Φώφη Γεννηματά σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Χαρακτηρίζει καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα Καμίνη, ξεκαθαρίζοντας ότι οι εξελίξεις τρέχουν και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

«Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Δημοκρατική Παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα.

Στη λογική όμως του μεγάλου, του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες. Αυτό θέλει ο κόσμος της παράταξής μας. Που, είτε έμεινε κοντά μας είτε έφυγε είτε κράτησε αποστάσεις, σήμερα μας παρακολουθεί και ελπίζει.

Βλέπει ότι αλλάζουμε, βλέπει ότι προτείνουμε λύσεις, προοδευτικές και ρεαλιστικές. Είμαστε αποφασισμένοι και θα πετύχουμε» καταλήγει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

back to top

MORE TO READ