OPINION

Ζώντας με τον φόβο του «τι θα πει ο κόσμος;»…

image

Ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη ως μητέρα, είναι ότι ο γιος μου μεγαλώνοντας έγινε ένας ψυχικά υγιής, ελεύθερος άνθρωπος, απαλλαγμένος από τα δεσμά του «τι θα πει ο κόσμος;».

Προσπαθήσαμε πολύ είναι η αλήθεια και ο μπαμπάς του και εγώ για να τον κατευθύνουμε προς αυτήν την επιλογή ζωής, αλλά η τελική νίκη αν...

Read more...

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τον Γιώργο Γεννηματά (23 χρόνια από τον θάνατό του…)

image

Σαν σήμερα πριν από 23 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεννηματάς. Στο βιβλίο «Κώστας Χαρδαβέλλας-Το ζεϊμπέκικο του νικητή» υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο σε εκείνον. Μοιράζομαι μαζί σας μερικά μόνο από τα σημεία του, τα πιο αγαπημένα μου… Εις μνήμην του..

«Η αδελφική φιλία με τον Γιώργο Γεννηματά, αυτόν τον αξέχαστο, άνθρωπο, πολιτικό κ...

Read more...

Η Ελλάδα φτώχυνε και κόντυνε όταν έχασε τον Γιώργο Γεννηματά

image

 

Με άρθρο του στις 25 Απριλίου 2014, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος γράφει για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά:

Από το πρωί η καρδιά μου είναι βαριά και δεν μπορώ ούτε θέλω να το κρύψω. 25 Απριλίου 2014, 20 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά.

Πώς διάολο γίνεται και μου φαίνεται σαν να ‘ναι χθες;Ξέρω την α...

Read more...

Ο Καλημέρης λέει για το Survivor όσα οι άλλοι ΔΕΝ…

image

 

Ο Τζώνυ Καλημέρης, μιλώντας στην Ντέπυ Γκολεμά και την εφημερίδα ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ, είπε αυτά που κανένας από τους άλλους διευθυντές δεν τολμάει και κανένας από τους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών δεν παραδέχεται για την επιτυχία του Survivor:

«Μετά το Survivor, ρίχνεις λευκή πετσέτα. Κάναμε φτηνές παραγωγές, η αγορά δεν σήκωνε...

Read more...

Δεν θα πιστέψετε αυτό που θα διαβάσετε για τη γραφειοκρατία!

image

Eίναι αυτό που λέει η πιτσιρικαρία «δεν υπάρχει».

Με απλά λόγια και σύντομα, χωρίς φιοριτούρες το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ένας διαχειριστής σε πολυκατοικία συνοικίας κοντά στο κέντρο της Αθήνας, ανεγερθείσας το 1962, θέλησε ένα αντίγραφο άδειας λειτουργίας ανελκυστήρα.

Ο «Γολγοθάς» αρχίζει από το ιστορικό κτίριο του Δημαρχεί...

Read more...

Σεξισμός και χυδαιότητα στο «Star Academy»

image

 

Η πατρότητα της φράσης αποδίδεται στον Γιώργο Ζαμπέτα. Κάποτε ζήτησαν τη γνώμη του για μια εκκολαπτόμενη σταρ του λαϊκού πενταγράμμου. Αφού την άκουσε, είπε το ανεπανάληπτο:

– Από φωνή, μ**νί. Αλλά από μ**νί, «φωνάρα» !

Το παραπάνω αξιολογικό κριτήριο ερμηνείας… τραγουδιού είχε στο νου του, ως φαίνεται, ο «πρόεδρος» της κρι...

Read more...

Στάθη Ψάλτη, πολύ κωλόπαιδο το τσιγάρο, όχι ο καρκίνος…

image

Έχει γίνει viral στα μέσα δικτύωσης εδώ και λίγες ώρες, από τότε που πληροφορηθήκαμε όλοι τον πρόωρο και στενάχωρο χαμό του μεγάλου, του τεράστιου Στάθη Ψάλτη, η παράφραση της διάσημης ατάκας του: «Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο καρκίνος».

Το σωστό μήνυμα, επιτρέψτε μου, πρέπει να είναι άλλο:«Κούλα, πολύ κωλόπαιδο το τσιγάρο».

Αυ...

Read more...

Καλό ταξίδι Στάθη Ψάλτη. Είναι πολύ κωλόπαιδο ο καρκίνος…

image

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Ψάλτη, δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι γιατροί δεν έδωσαν ποτέ ψεύτικες ελπίδες στους οικείους του, καθώς ο καρκίνος εντοπίστηκε πολύ αργά. Τόσο αργά που δεν στάθηκε εφικτό να εντοπίσουν την πρωτοπαθή εστία του! Είναι μεγάλος εχθρός ο χρόνος για τους καρκινοπαθείς. Τρέφει την αρρώστια...

Read more...

MORE TO READ