OPINION

Sexting: δύο «παίκτες» μας λένε τα μυστικά τους

 

  • Η Ελένη Κ., ζει σε μία επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Ετών 42 και προσφάτως χωρισμένη, μου εξηγεί ότι μέσα από το sexting και τις σελίδες διαδικτυακών γνωριμιών κατάφερε να μειώσει το αίσθημα του κενού και της μοναξιάς που της άφησε το διαζύγιό της.

«Μετά από 20 χρόνια γάμου, βρέθηκα ολομόναχη, χωρίς φίλους, αφού όλος μας ο κύκλος αποτελείτο α...

Read more...

Έλεος, αδέλφια… Δε χάνει ο Τσίπρας, η πατρίδα χάνει…

image

Σύριζα δεν με λες με τίποτα. Και τις αυταπάτες και τις ανοησίες του, έχω στηλιτεύσει πάμπολλες φορές. Όσοι με διαβάζουν το ξέρουν καλά.

Ωστόσο, έλεος αδέλφια. Έλεος. Σε εσάς, απευθύνομαι, που «πυροβολείτε» από προχθές την κυβέρνηση, χρεώνοντάς της την αποτυχία της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ομολογώ ότι αδυνατώ να καταλάβω για πο...

Read more...

Αυτό με τον Ρουβά στο Survivor, το έχω πάθει με σχέση…

image

 

Αυτό λοιπόν που έγινε προχθές με τον Σάκη Ρουβά στο Survivor, το έχω ζήσει τουλάχιστον τρεις φορές στη ζωή μου με ισάριθμους δεσμούς μιας κολλητής μου φίλης. Τα παραμορφωτικά γυαλιά του έρωτα την έκαναν μονίμως να τους βλέπει σαν θεούς. Οι περιγραφές που ακούγαμε, πριν τους γνωρίσουμε από κοντά, μας έδιναν την εντύπωση ότι ήταν κάτι σαν διασταύρωσ...

Read more...

To «κόλλημα» των νέων με τα social media

image

Social media: μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή ένας τρόπος να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους. Πριν τον αφορίσουμε μόνο και μόνο επειδή είναι νέος, ας δούμε τα θετικά του και τις ευκολίες που προσφέρει:

1. είναι εύκολος.

2. μας προφυλάσσει από την έκθεση του πραγματικού εαυτού μας.

3. έχει πολλές εφαρμογές: συνδυάζει εικόνα, ομ...

Read more...

Ένα «καμάκι» στα όρια της φάρσας (αληθινό περιστατικό!)

image

 

Ένα απίστευτο περιστατικό, βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, έζησα σήμερα το μεσημέρι στην Νέα Σμύρνη. Είχα πεταχτεί να αλλάξω ένα δώρο σε ένα κατάστημα (και τονίζω το «πεταχτεί» γιατί η εμφανισή μου, ντύσιμο και χτένισμα, ήταν τόσο «χύμα» όσο μιας γυναίκας που βιάζεται πολύ και «πετάγεται» όπως είναι μέσα στο σπίτι της να κάνει στα γρήγορα μια...

Read more...

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει μπροστά

image

 

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει στο KarpetShow.gr γα την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό Final 4 της EroLeague.

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στην Κωνσταντινούπολη: ο τελικός αποδείχτηκε μια δοκιμασία μεγαλύτερη κι από αυτό που όλοι λίγο πολύ περιμέναμε. Μπορεί κανείς να συζητήσει για το ματς, να εντοπίσει λάθη...

Read more...

«Τρελαθήκαμε εντελώς;» – Του Φρέντυ Γερμανού (ένα διαχρονικό βιβλίο)

image

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού. Και έχω καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να εντοπίσω τις αρχικές εκδόσεις τους (όχι τις επανεκδόσεις). Το καμάρι της συλλογής μου είναι το «Σκέψου πριν το αγοράσης», που κυκλοφόρησε το 1970, από τις Εκδόσεις Γρηγόρη, σε σκίτσα ΚΥΡ.

image

Σήμερα, όμως, δεν θα σας μιλήσω γι αυτό, αλλά για ένα άλλο πολυαγα...

Read more...

ΘΡΥΛΟΣ

image

 

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει στο karpetshow.gr για τον ΘΡΥΛΟ.

Πρέπει να είναι γύρω στις 3 το πρωί όταν κάθισα να γράψω αυτές τις γραμμές προσπαθώντας να βάλω σε τάξη τα πολλά ανεξήγητα της χθεσινής μέρας. Δεν είδα το ρολόι, είδα όμως πολλά από όλα τα άλλα. Τις αναλύσεις του Γιαννάκη και του Φραγκιά, τον Βαγγέλη τον Ιωάννου...

Read more...

MORE TO READ