BUSINESS

Hellenic Seaways: Απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο το αίτημα για έλεγχο διαχείρισης

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά το αίτημα ελέγχου σκοπιμότητας στη Hellenic Seaways που είχαν καταθέσει οι Μινωικές Γραμμές, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Hellenic Seaways: 

 

«Τον τελευταίο χρόνο και κυρίως από τον Φεβρουάριο 2016 ξεκίνησε προσπάθεια μαζικής εξαγοράς μετοχών της Hellenic Seaways...

Read more...

Autohellas: Στις 17/5 η ΓΣ για διάθεση κερδών και αύξηση των μελών του ΔΣ

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Autohellas στις 17 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ., στην έδρα της Εταιρείας επί της οδού Βιλτανιώτη 31 – Κηφισιά.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (εταιρείας και ομίλου) της χρήσης που έληξε 31.12.2016, της σχετικής Έ...

Read more...

Τζιρακιάν: Αύξηση 13% στον κύκλο εργασιών το 2016

Κατά τη διάρκεια της παρελθούσας χρήσης η Τζιρακιάν Profil κατέγραψε σημαντική πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Η προσήλωση στην αύξηση της παραγωγικότητας, ο διαρκής έλεγχος του κόστους αλλά και η βελτίωση της ανταγωνιστικής της θέσης στην αγορά συνέβαλαν τόσο στην άνοδο του κύκλου εργασιών όσο και στην αύξησ...

Read more...

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο Gagik Apkarian εξελέγη νέο μέλος στο ΔΣ

Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο  στη συνεδρίασή του της 26ης Απριλίου 2017 εξέλεξε, τον κ. Gagik Apkarian, υπήκοο Αυστραλίας, Σύμβουλο Επενδύσεων, ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του κ. Βασιλείου Δεληκατερίνη για τον υπόλοιπο χρόνο της θητείας του, δηλαδή το αργότερο έως την 30η Ιουνίου 2019.

Η...

Read more...

Νίκας: Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Η εταιρεία Νίκας έδωσε στη δημοσιότητα το  Ενημερωτικό Δελτίο αναφορικά με τη δημόσια προσφορά μετοχών της, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Επιτήρησης της Αγοράς Αξιών της ΕΧΑΕ.

Πληροφορίες αναφ...

Read more...

Εβροφάρμα: Στα €412 χιλ. τα καθαρά κέρδη το 2016

Για την χρήση 2016, τόσο ο ενοποιηµένος όσο και ο εταιρικός κύκλος εργασιών της Εβροφάρμας είναι ελαφρώς µειωµένοι σε σχέση µε το 2015, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.

Πιο συγκεκριµένα ο ενοποιηµένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 28.906 χιλ. έναντι € 29.646 χιλ. παρουσιάζοντας µείωση 2,9% ενώ ο εταιρικός κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 27,633 χ...

Read more...

Νέα υπηρεσία «Πάρε Παράταση» από τη Vodafone και το CU

Η Vodafone και το CU παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία «ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ» και παρέχουν σε όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής Vodafone τη δυνατότητα να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν στο Internet, ακόμη και όταν το υπόλοιπό τους δεν επαρκεί για κλήση ή χρήση data.

Με τη νέα υπηρεσία, οι συνδρομητές της Καρτοκινητής Vodafone και CU που δεν έχουν...

Read more...

Καλογήρου: Δεσμεύσεις διοίκησης στους εργαζόμενους για τους μισθούς

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, τριμερής σύσκεψη στο Υπουργείο Εργασίας με τους εκπροσώπους της εταιρείας Καλογήρου - Λεμονής, με στόχο την καταβολή των δεδουλευμένων των 380 εργαζομένων, τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και το μέλλον της επιχείρησης.

Η ΟΙΥΕ αναφέρει ότι «όπως είναι...

Read more...

MORE TO READ