Βούτσης για ΝΔ: Η Βουλή σταμάτησε τη μεθόδευση με τα απόρρητα

image

«Διάβασα πριν από λίγο μία ακατανόητη και απολύτως προκλητική ανακοίνωση της ΝΔ εναντίον μου» τόνισε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγο καιρό, που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται στον ίδιο προσωπικά.

«Επαναλαμβάνω ότι είναι και ακατανόητη και προκλητική αυτή η...

Read more...

Ο Γ. Κωνσταντόπουλος νέος διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic

Από τη SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνεται η αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Σταύρου Κρασαδάκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ευχαρίστησε τον κ. Κρασαδάκη για τις υπηρεσίες του, καθώς υπήρξε στέλεχος της εταιρείας για μακρά περίοδο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή της σε πολλούς τομείς της ελληνικής και διεθνο...

Read more...

Σελόντα: Συνεργασία με τη Macro UK στην εφαρμογή λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες Σελόντα & Macro UK προχώρησαν στην υλοποίηση της λύσης R@L e-Invoicing - EDI της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την αυτοματοποίηση της αποστολής και καταχώρησης ηλεκτρονικών παραστατικών που ανταλλάσσουν, στα πληροφοριακά συστήματά τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η καινοτόμα λύση της Re...

Read more...

Black Friday προσφορές από τη Sky Express

Η Sky Express κάνει προσφορές για τη Black Friday, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Για κρατήσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις από όλους τους προορισμούς της Sky Express προς Αθήνα, προσφέρει εισιτήρια με τιμές από 9,90€!

Πιο συγκεκριμένα, πετάξτε από Πάρο, Νάξο,...

Read more...

MLS: Πρώτη περίοδος εκτοκισμού κοινού ομολογιακού δανείου

Σύμφωνα με τους όρους του από 10 Αυγούστου 2017 Κοινού Ομολογιακού Δανείου, η ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων τόκου (Record Date) του ΚΟΔ της MLS για την 1η Περίοδο Εκτοκισμού από 31.08.2017 έως 30.11.2017 είναι η Τετάρτη 29η Νοεμβρίου 2017.

Δικαιούχοι της εταιρικής πράξης (εν προκειμένω του τοκομεριδίου) είναι οι επενδυτές που είναι εγγεγραμμένο...

Read more...

Τσοτσορός: Δηλώνουμε «παρών» στην παραγωγική ανασυγκρότηση

«Εμφατικά παρών στο εγχείρημα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της Ελλάδας δηλώνει ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια», όπως υποστήριξε κατά την ομιλία του στο ετήσιο Συνέδριο του ΙΕΝΕ, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΛΠΕ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, προσθέτοντας ότι στην κατεύθυνση αυτή ο Όμιλος υλοποιεί έναν μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό που είναι προσανατολισμένο...

Read more...

ΟΤΕ: Ολοκληρώθηκε το δίκτυο οπτικών ινών για το έργο Rural Broadband

Εντός χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσε ο ΟΤΕ την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών μήκους 12.000 χιλιομέτρων σε 2.260 απομακρυσμένες περιοχές της βόρειας και της νότιας Ελλάδας, στο πλαίσιο του έργου Rural Broadband. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ομίλου, πλέον 323.000 κάτοικοι σε αγροτικές, ορεινές και νησιωτικές περιοχές, έχουν πρόσβαση σε ευρυζωνικές...

Read more...

Διαψεύσθηκαν οι φήμες ότι επρόκειτο να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας

Η πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα σήμερα η Βαυαρική Ραδιοτηλεόραση ότι ο Βαυαρός Πρωθυπουργός και Αρχηγός των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ επρόκειτο να παραμείνει στην ηγεσία του κόμματος, αλλά να παραιτηθεί από την πρωθυπουργία του κρατιδίου και να αντικατασταθεί από τον σημερινό υπουργό Οικονομικών του, τον Μάρκους Σέντερ, διαψεύσθη...

Read more...

Συνάντηση Γιούνκερ - Μέι - Μπαρνιέ στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο

Η βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ, στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αξιωματούχοι της ΕΕ ελπίζουν πως η Μέι θα κάνει νέες προτάσεις προκειμένου να ξεμπλοκάρουν ο...

Read more...
Subscribe to this RSS feed